You are currently viewing Ruthless Fishing valikoimaan saapuu uutuuksia!

Ruthless Fishing valikoimaan saapuu uutuuksia!

  • Artikkelin kategoria:Kalastus

Kevät tekee tuloaan ja niin tekevät myös kevään 2024 uutuustuotteet! Alla hieman lisätietoa meidän tulevista uutuuksista!


Ruthless Rattlin Crank Shallow 65mm & Rattlin Crank Deep 65mm

Vaappujen osalta tuoteperheemme laajenee täysin uudella Rattlin Crank mallistolla, josta löytyy 15 houkuttelevaa värivaihtoehtoa. Rungon pituus 6,5cm ja paino 13g.

Euroopassa käsityönä valmistettavat Ruthless Rattlin Crank vaaput ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat erinomaisesti vetouisteluun ja heittokalastukseen. Vaappu kalastaa tehokkaasti sekä seisovassa vedessä, että virrassa ja sen teräväpotkuinen mutta letkeä uinti saa petokalat sekoamaan. Ruthless Fishing vaaput valmistetaan ja maalataan käsityönä. Jokaisen vaapun uinti varmistetaan koeuittamalla ne yksitellen uittoaltaassa. Kalojen maksimaalisen tarttuvuuden varmistamiseksi, vaaput on varustettu erittäin terävillä VMC-kolmihaarakoukuilla.

SHALLOW MALLI

Ruthless Rattlin Crank Shallow on murskaavan tehokas viehe, olipa kohdekalana ahven, kuha tai hauki. Vaappu on kelluva ja pompulan runkomuotonsa ansiosta myös todella pitkäheittoinen. Porrasmallin leukalappunsa ansiosta vaapulla on helppo kalastaa matalia vesiä pintakasvuston päällä tai kesällä vetouistella kuhaa pintakalvosta.

  • Uintisyvyys: 0,3 – 0.6 metriä
  • Kelluvuus: Floating / kelluva

DEEP MALLI

Ruthless Rattlin Crank Deep on murskaavan tehokas viehe, olipa kohdekalana ahven, kuha tai hauki. Vaappu on kelluva ja pompulan runkomuotonsa ansiosta myös todella pitkäheittoinen. Syvänne mallin leukalappunsa ansiosta vaapulla pääset koluamaan pintavettä syvemmältä missä isot pedot saalistavat.

  • Uintisyvyys: 2 – 3 metriä
  • Kelluvuus: Floating / kelluva

Ruthless Chatterbait 10g & 15g

Monet seuraajistamme ovatkin jo varmasti muutamilta videoilta huomanneet, että joissakin klipeissä on vilahtanut Chatterbait mallinen viehe, jota on läpi kesän testattu useamman henkilön toimesta. Tätä viehettä on koeuitettu nyt riittämiin ja se on todettu erittäin toimivaksi vieheeksi, jonka myötä julkaisemme Chatterbaitin kevään 2024 uutuuksiemme yhteydessä. Chatterbaitteja tulee saataville 10- sekä 15 grammaisina ja molemmista on saatavilla kahdeksaa eri värivaihtoehtoa. Pakkauksen mukana toimitetaan normaali single-hook sekä offset-koukku.

Mikäli Chatterbait on täysin vieras viehe niin lyhykäisyydessään Chatterbait on viehe jota voisi verrata jigipäähän, mutta se on varusteltu “Chatterlevyllä”, joka saa painopäälle vaappumaisen uinnin. Koska levyssä ja painopäässä on paljon metallia niin pitävät ne myös paljon meteliä veden alla ja herättävät samalla petokalojen saalisvaistot. Chatterbaitissa houkuttimena toimii niin sanottu “hame”, mutta yhä useammin ihmiset käyttävät chatterbaitissa lisänä jigiä, joka on pujoitettuna painopään koukkuun.

Chatterbaiteista ja niillä kalastamisesta tullaan julkaisemaan vielä oma postauksensa, jossa kerrotaan vieheestä tarkemmin.


Ruthless Fluorocarbon Leader Ready

Uutuustuotteemme, joka tulee helpottamaan monen kalastajan elämää. Nimittäin valmiit fluorocarbonperukkeet. Jigikalastus kasvattaa suosiota entisestään jatkuvalla syötöllä ja etenkin ahvenen jigikalastuksessa yksi avainkriteereitä on tuntuman maksimoiminen. Monella on kuitenkin se tilanne, että ei välttämättä osata tai ei viitsitä tehdä perukkeita itse fluorocarbonista, jolloin helpoin ratkaisu on suunnata kaupan teräsperukehyllylle. Teräsperukkeet ovat kylläkin varma suoja hauen ja kuhan hampailta, mutta niillä on yllättävän paljon vaikutusta esimerkiksi pienempien ja kevyempien jigien tuntumaan.

Ruthless Fluorocarbon Leader Ready valmisperukkeita on saatavilla seuraavissa koossa

  • 40 cm, 0.30mm, Snap Lock System – Ahven
  • 40 cm, 0.40mm, Snap Lock System – Ahven / kuha
  • 40 cm, 0.50mm, Snap Lock System – Kuha
  • 40 cm, 0,60mm, Snap Lock System – Kuha
  • 40 cm, 1mm, Snap Lock System – Hauki / kuha

Ruthless Offset Hook

Valikoimamme kasvaa myös pientarvikkeiden osalta sillä valikoimaamme tulevat täydentämään uudet Ruthless Offset jigikoukut. Koukkuja löytyy seuraavassa koossa: #4/0, #3/0, #2/0, #1/0, #1, #2

Offset koukkuja käytetään hyvin usein pohjalinjajigauksessa cheburashka jigipäiden kanssa, jolloin jigi asetetaan koukkuun siten, että koukun kärki jää osittain piiloon jigin runkoon. Tämä mahdollistaa pohjalinjajigauksen tiheämmänkin kasvuston seassa tai esimerkiksi kivikkoisissa virtavesissä. Kalan lyödessä kiinni jigin materiaali antaa sen verran periksi, että koukku pääsee “vapautumaan” irti jigin rungosta.

Offset koukkuja voidaan käyttää myös dropshot-jigauksessa, jolloin jigi koukutetaan niin sanotusti nenästä. Tällä tavalla dropshot-jigauksessa jigille saadaan herkempi uinti.


Pro Series vapasarjaan lisäystä kuhanpyytäjille! Ruthless Pro Series Zander

Vapasarjamme saa niin ikään uuden tulokkaan, kun Pro Series vapasarjaa täydennetään kuhankalastajan huipputyökalulla, Ruthless Pro Series Zander-vavalla!

Ruthless Pro Series – Zander on kuhan jigikalastukseen suunniteltu huippulaadukas erikoisvapa, joka vie kalastusnautinnon uudelle tasolle. Ihmisen kämmenen profiilin mukaisesti 3D-muotoiltu, kumipinnoitettu kelakiinnike antaa kalastajalle parhaimman mahdollisen otteen, vaikka se olisi kastunut. Patentoidut, ultrakevyet Microwave -vaparenkaat tarjoavat maksimaaliset heittopituudet ohjaamalla kelalta vapautuvan siiman ulos minimivastuksella. Vavan kahvaosat on valmistettu hiilikuidusta painon minimoimiseksi. Ruthless Pro Series – Zander vapa on suunniteltu erityisesti kuhan, mutta myös vauraamman ahvenen jigikalastukseen ja soveltuu se myös kovavieheiden heittokalastukseen.

  • Pituus: 221 cm / 7’3 jalkaa
  • Viehesuositus: 5-25 g
  • Aihio: 2-osainen
  • Aihion toiminta: Lite Power / Fast Action

Orka-tuoteperheeseen muutamia lisäyksiä tulevalle kaudelle!

Myös jigipuolellemme on tulossa pieniä lisäyksiä, kun Orka Small Fish Paddle Tail tulee jatkossa löytymään seitsemän sentin versiona sekä Orka Shad ja Orka Shad Tail malliston värikartta laajenee suosittuihin ja tehokkaisiin TR eli transparent väreihin.


Uutuudet ilmestyvät verkkokauppaamme kevään aikana, kannattaa ottaa meidän sosiaalisen median kanavat haltuumme sillä uutuuksistamme kuulet ensimmäisenä meidän somekanavilta!


Jarno Kangas

Kalastusaiheisen sisällön sisällöntuottaja / Blogikirjoittaja

Fishing Guide Student