You are currently viewing Vene 24 Båt – Ruthless Fishing

Vene 24 Båt – Ruthless Fishing

  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Tule mukaan 10 päivän seikkailuun veneiden, veneilyn ja vesielämän maailmaan Helsingin kansainvälisille Vene Båt -venemessuille!


Vahvoista ja konstailemattomista lasikuituveneistä tunnettu veneenvalmistaja Silacraft Oy sekä kalastusalan edelläkävijä, kalastustarvikkeisiin erikoistunut Ruthless Fishing Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo Suomen markkinoille uuden kalastusvenemerkin. Ruthless Boats nimeä kantavan venemalliston ensimmäinen vene on Ruthless Boats 480 SC, joka on suunniteltu vastaamaan kalastajien vaativia tarpeita.

Työskennellessämme yhdessä Silacraftin kanssa olemme voineet tuoda kalastajien toiveet ja ideat suoraan suunnittelupöydälle. Ruthless Boats 480 SC heijastaa sitä intohimoa ja asiantuntemusta, joka meillä molemmilla yrityksillä on kalastukseen ja veneenrakennukseen. Tämä yhteistyön alku edustaa kummankin yrityksen parasta osaamista ja se tuo uuden standardin Suomen heittokalastusveneille. Suunnitellessamme Ruthless Boats 480 SC -venettä, halusimme varmistaa, että se vastaa kaikkiin modernin heittokalastajan tarpeisiin. Tämä alle 5-metrinen venemalli soveltuu kokonsa ja liikuteltavuutensa puolesta erinomaisesti niin rannikolle kuin sisävesille. Silacraftin periaate valmistaa veneet lähes pomminkestäviksi, takaavat veneille pitkän käyttöiän. Olemme innoissamme siitä, että olemme voineet luoda veneen, joka on paitsi käytännöllinen ja merikelpoinen, mutta myös esteettisesti miellyttävä

Ruthless Fishingin toimitusjohtaja Joonas Väntti

Vene esitellään tulevana viikonloppuna alkavilla venemessuilla.

Tule katsomaan erittäin mielenkiintoista venepakettia ja inspiroitumaan. Veneen sekä tuotteemme löydät Ruodon osastolta 2b59.


Osastolta löydät myös Ruthless Fishingin tuttuja naamoja!

Joonas paikalla jokaisena päivänä

Samuli paikalla 9-11.2 sekä 16-18.2

Markus (Kalastusta Pohjois-savosta) paikalla 9-11.2


Nopeimmille tuotteiden ostajille Ruthless Perch Spinner ja venetarra kaupanpäälle