You are currently viewing Polarisoiduilla aurinkolaseilla lisätehoa kalastukseen

Polarisoiduilla aurinkolaseilla lisätehoa kalastukseen

  • Artikkelin kategoria:Kalastus

Kalastajan vakiovarustukseen kuuluu vieheet, vavat, kelat, apuvälineet sekä paljon muuta. Näiden lisäksi on yksi erittäin olennainen kalastukseen liittyvä varuste, joka saattaa jopa hyvinkin monelta kalastajalta puuttua ja joka on kuitenkin melkein yhtä tärkeä kuin edellä mainitut kalastajan vakiovarusteet. Tämä varuste on polarisoidut aurinkolasit.

Lue alta miten polarisoidut aurinkolasit hyödyttävät sinua kalastuksessa.

Miten polarisoidut lasit hyödyttävät kalastajaa?

Ensisijaisesti polarisoidut aurinkolasit suojaavat vahingoilta sekä auringon säteiltä ja veden heijastukselta. Polarisoidut linssit poistavat heijastusta vedenpinnasta jolloin näet paljon selkeämmin esimerkiksi pohjan kivikot sekä vesikasvit. Vesillä sekä pilkillä hankiloiston aikaan UV-säteilyn määrä on moninkertainen, joten kalastaessa kannattaa panostaa kunnon aurinkolaseihin. Samalla aurinkolasit toimivat myös suojana koukuilta sekä muilta silmän alueelle kohdistuvilta haavereilta. Polarisoiduilla aurinkolaseilla erotat myös kuitusiiman paljon selkeämmin sekä vieheesi erottuu selkeämmin vedestä (tai puun oksasta).  Myös värit ja kontrastit näkyvät tarkemmin ja selvemmin aurinkolasien läpi.

Miten eriväriset linssit eroavat toisistaan?

  • Keltaiset linssit – Hyvä ratkaisu moniin olosuhteisiin, mutta ovat parhaimmillaan heikommassa valaistuksessa sillä ne kirkastavat näkökenttää. Toimivat erityisesti esimerkiksi kostealla-/ sumuisella säällä sekä aamu-, että iltahämärällä.
  • Ruskeat linssit – Tehokkain valinta kirkkaalle sekä puoliaurinkoiselle kelille. Parantaa kontrasteja, mutta sävyt muuttuvat hieman.
  • Harmaat linssit – Ruskeiden linssien tapaan hyvä valinta kirkkaalle kelille. Harmailla linsseillä värit pysyvät luonnollisina.

Meidän upeat Ruthless Shades aurinkolasit on suunniteltu erityisesti kalastuskäyttöön ja veneilyyn.

Aurinkolasit on varustettu laadukkailla Sea Blue -peililinsseillä, joiden läpi katsottaessa linssin väri taittuu ruskeaan. Ruskean värimaailman omaavat linssit sopivat parhaiten puolipilvisestä säästä täyteen auringonpaisteeseen.

CE-hyväksytyissä Ruthless Shades aurinkolaseissa on sataprosenttinen suoja ultraviolettisäteilyä vastaan. Sankojen kumipäällyste pitää lasit kovassakin käytössä paikallaan ja lisää niiden käyttömukavuutta. Pakkaus sisältää aurinkolasien lisäksi EVA-säilytyskotelon, säilytyspussin ja mikrokuituliinan linssien puhdistamista varten.

TEKNISET TIEDOT:

  • CE-hyväksyntä
  • Sataprosenttinen UV400-suojaus ultraviolettisäteilyä vastaan
  • Vaakapolarisoidut linssit
  • Linssien peili: Sininen (Sea Blue)
  • Linssien väri läpi katsottaessa: Ruskea
  • Designed In Finland By Joonas Väntti
  • Takuu: 2 vuotta

Jarno Kangas, somevaikuttaja / Blogikirjoittaja