RUTHLESS 1338 JON BOAT ESITTELY!

  • Artikkelin kategoria:Kalastus

RUTHLESS 1338 JON BOAT ENSIESITTELYSSÄ!!

Tämä projekti on vienyt aikaa 1,5 vuotta ja nyt se on vihdoin totta. Ruthless Boats veneet ovat täällä!! Seuraavalla videolla Joonas esittelee Ruthless 1338 Jon Boat kalastusveneen.

RUTHLESS BOATS BY LUGAFO

EU:ssa käsityönä valmistettavat ja CE-sertifioidut Ruthless Boats alumiiniveneet on suunniteltu kalastus- ja metsästyskäyttöön yhteistyössä tsekkiläisen venevalmistajan, Lugafon kanssa. Lugafolla on yli 15 vuoden kokemus alumiiniveneiden valmistuksesta ja tehtaan laatukriteerit ovat ensiluokkaiset. Lugafon valmistamat alumiiniveneet ovat saavuttaneet laadukkuutensa ansiosta suuren suosion Keski- ja Etelä-Euroopassa.

NYT ENNAKKOVARATTAVISSA!!Koronatilasteesta johtuen Ruthless Boats uutuusveneiden saatavuus on erittäin rajoitettua vuonna 2022. 30 kappaleen erä Ruthless 1338 Jon Boateja saapuu Suomeen huhtikuussa 2022. Varaamme veneet asiakkaillemme varausjärjestyksessä. Mikäli haluat varata veneen itsellesi, ota meihin pikaisesti yhteyttä: [email protected]